ASK Healing Grundutbildning kursdel 1-4

Livets nycklar till den nya tiden!

En djupgående transformationsutbildning där du får nycklar till att väcka din livsuppgift

Din investering till ett rikare liv!


Kursstart

2023-08-30

Var vill DU vara i livet 2024?
Din inre och yttre resa börjar med att
följa med den Nya Tiden!

Tiden är nu!

Din ledstjärna och ditt sanna jag

Längtar du efter att hitta den djupa källan inom dig? Något som finns bortom och som du rör vid ibland. Källan som ger dig alla svaren på dina frågor. Drömmer du om att "hitta hem" för att hitta ditt livs syfte, din livsuppgift. Stå i din kraft, att stå upp för dig själv. Önskar du gåvan att få öppna upp dina mediala medfödda förmågor, de förmågor du är född med och som kanske har blivit lagda åt sidan. Just dessa förmågor hjälper dig att kommunicera med andevärlden och din andliga ledare, din ledstjärna som gör din vardag till att vara ditt sanna jag.


Behandla dig själv och dina nära

Längtar du efter att kunna hjälpa dig själv och dina nära med att ge behandlingar och förändra dig själv så att du förhöjer medvetandet hos dig och de du möter. Känner du en längtan av att något bara vill öppna sig inom dig. Om du lägger dina händer över bröstet, över hjärtat. Känn efter? Vad känner du? Finns det en längtan?

Då har du hittat rätt utbildning!

"Jag har nu "hitta hem” och fått ro i min själ och i mitt sinne, fått insikten vilken väg jag vill följa för ett bättre välbefinnande. Jag är så oerhört tacksam att jag har hittat Annia och fått möjligheten att följa ASK-ens väg. Jag har börjat lyssna på mig själv och stå upp för den jag är. Vågar nu tro och lita på att jag duger, vilket speglar av sig på min omgivning"
- Jennie Ståhl,
Terapeut och förskolelärare

Hur vet jag att utbildningen är rätt för mig?

ASK-healing grundutbildning, vänder sig till dig som känner en längtan att förändras och som har en längtan att fortsätta eller påbörja din andliga utveckling. Den är skapad just för dig som känner ett kall inombords eller som har en längtan att finna ditt livs syfte. Här får du alla livsviktiga nycklar som hjälper dig att "hitta hem". Genom olika träningar via ASK-källan som är ett centra för uppstigningen lär du dig stegvis en genuin behandlingsmetod som tar dig till ditt kall och där du hämtar hem essensen av dig själv.

I samband med att du öppnar upp dina mediala förmågor bidrar kursen till djup transformation inom dig och kursen inkluderar en unik och genuin behandlingsteknik som du använder för dig själv och din familj eller nära vän.

Det här är upplevelsen efter slutförd utbildning

När du genomgått utbildningen och är klar är du "pånyttfödd" som person, har ett nytt tankesätt, ser på omvärlden med ett högre perspektiv. Du har rutiner i vardagen och du känner dig tillfredsställd i ditt inre som den sanna varelse du är här på jorden för. Du har öppnat upp dina mediala förmågor som du använder för dig själv men även använder i behandlingsmetoden. Du känner dig trygg och du har kontakt med din inre röst och din andliga ledare, din ledstjärna.

Utbildningen är en grundutbildning men som senare kan ta dig till ASK Yrkesutbildning där du arbetar professionellt som företagare. Såväl personer som nyligen har öppnat upp sin andliga nyfikenhet har även redan utbildade terapeuter sökt sig till just denna utbildning för att få arbeta med ASK-källan.

 

Varför ska jag gå utbildningen?

Du får verktyg och redskap för hela livet med att kunna hjälpa dig själv för ett högre medvetande och dessutom lär du dig en genuin behandlingsmetod. ASK-metoden som är en behandlingsform scannar igenom din kropp, själ och ande med en diagnosreading och dessutom ger healing samtidigt. Under en ASK-behandling öppnas personens andliga medvetande upp, där uppstigningsprocessen påbörjas eller fortsätter.

Utbildningen ger dig vetskapen och kunskapen om läran om energier inom dig och runt omkring dig och även läran om andra utomjordiska universum som är viktigt för att kunna följa med i den stora uppstigningen. Det är mycket som händer på vår moder jord och med uppstigningen som sker just nu precis framför våra ögon.

Få kommunikation med din andliga ledare

ASK-källan hjälper dig att "hitta hem" till din källa och din livsuppgift där du känner full tillit och tydlig kommunikation med din andliga ledare. Du lär dig att lyssna på din kropp, själ och andes signaler vad du behöver och du hittar dina rutiner för att komma i balans. Denna genuina healing och behandlingsforms tekniker hjälper dig att påbörja eller fortsätta din andliga utveckling på ett högre plan där din uppstigningsprocess sätter fart. Det är dit vi alla behöver komma just nu och framöver.

Kursen leder dig starkt framåt på din andliga resa och ger dig livets nycklar med alla verktyg du behöver för att hitta din plats i livet. Att våga ta steget för att förändra ditt liv till att hitta det syfte med varför du är här på jorden.

Efter kursen kommer du att känna dig hållen på ett mycket högre plan. Dessutom kan du fortsätta med fler utbildningar inom ASK-en när du har genomfört din ASK-healing grundutbildning. Vi har återkommande återträffar där du blir uppdaterad i din kanal med de nya uppstigningsenergierna och du får även coaching att gå vidare på din väg. Du träffar tidigare deltagare på våra träffar och du blir ansluten till en facebook-grupp. Vi är en själsfamilj!

Inga förkunskaper krävs, men du ska ha en längtan att vilja förändras.

 

"Att gå ASK-utbildningen har varit livsomvälvande genom att jag har fått healing, styrka och tillit. Jag har hittat mig själ. Äntligen! Nu känner jag mig hemma i mig själv och vem jag är. Nu är jag redo för att göra det min själ alltid viskat, men som jag inte kunnat höra. Det har varit mycket processer att gå igenom, men vinsterna är styrkan. Allt sökande är över"
Tack Annia!
- Rebecca Grönlund
, Terapeut,
beteendevetare, och kandidat inom socialpsykologi.

"Det har varit en livsomvälvande resa att gå ASK-utbildningen hos dig. Den kom precis i rätt tid för mig. Jag känner att jag har hittat hem hos dig och med ASK-en. Jag fascineras av hur kraftfull källan är och vilken fantastisk visdom man får tillgång till. Jag har växt på alla plan och jag känner mig tryggare och säkrare som människa och andlig varelse och ser fram emot att fördjupa mig ytterligare. Ett stort tack för din genuina känsla, engagemang och kärlek".
-Jennyli Gustavsson, Författare, terapeut och musiker.

Det här ingår i utbildningen under 9 månader

- 38 st förinspelade videolektioner
- 20 timmar med live-träffar över zoom. 9 st träffar
- 60 minuter enskilt mentor-samtal över telefonen
- 4 st ®Rise Up uppstigningsmeditationer som kanaliseras live på våra live-träffar

Kursdelarnas innehåll
Kursdel 1 - ASK-källan, din guide, uppstigningsprocessen, initieringar och ayurveda
Kursdel 2 - Utövar ASK-healing, självhealing och läran om chakrasystemet
Kursdel 3 - Distanshealing, situationshealing, fysiska sjukdomar, orsak och verkan
Kursdel 4 - ASK-ens historia, själsfamiljen, genomgång med ceremoniavslut

Replay
Live-träffar över zoom spelas in som du har tillgång till under hela utbildningen
Alla meditationer spelas in som du kan använda när du vill ha guidning i din meditation

Du får äntligen öppna upp dina mediala, medfödda förmågor
- Initieringar som öppnar upp din kanal
- Kundalini-aktivering som är en del i den andliga utvecklingen
- Din andliga ledare, guider, änglar och anhöriga
- Gamla och nya jordens chakran
- Information angående vår uppstigningsprocess

Du lär dig stegvis läran i ASK:ens healingmetod och tillsammans tillämpar vi tekniker som öppnar upp dina mediala förmågor ännu mer.

Röda tråden i ASK-utbildningen
®Rise Up uppstignings-meditationer som hjälper dig att öppna upp dina mediala förmågor och som är skräddarsydda

Efter slutförd utbildning har du kontakt med andevärlden, du har hittat ditt sanna jag inom dig. Du kan behandla dig själv och dina nära för läkning. Vi avslutar vår kurs med redovisningar, intyg och ceremoni.

 

Jag följer och vägleder dig i hela utbildningen

Från början till slutet av utbildningen kommer jag att följa och vägleda dig i alla delkurser. Du får under 9 månader tillgång till 4 st delkurser som du själv studerar på egen hand mellan våra liveträffar. I varje delkurs har vi live-träffar via zoom i grupp. Behöver du mer stöd och coaching använder du ditt enskilda mentorsamtal.

Mentorsamtal i grupp

Vi ses under 9 st träffar via zoom som omfattar hela 20 timmar totalt online i realtid där du har mig som handledare. Där får du coaching till ditt livssyfte och du får en översikt var du befinner dig i din utveckling. Du får uppdateringar i din kanal via trance-kanaliserade uppstignings-meditationer. Varje träff pågår ca 1 till 3 timmar beroende på var du befinner dig i kursportalen. Träffarna över zoom bestämmer vi gemensamt så att alla kan delta.

Enskilt mentorsamtal

Du får 60 minuters enskilt mentor-samtal med mig. Samtalet är uppdelat vid 2 st tillfällen á 30 minuter per samtal under hela din utbildning. Dina mål går vi tydligt igenom och följer upp så att de uppfyller dina krav. Likaså rutiner som är viktiga när du utvecklas i andlig och personlig utveckling. Du får stöd och coaching med dina egna meditationer som vi tillsammans följer upp.

Du behöver inte ta semesterdagar för att få webbkursen att fungera för dig!
Du väljer din egen tid.

Vi avslutar med kursgenomgång och praktiskt prov och till sist en ceremoni med kursintyg. Efter kursens avslut sänds ett kompendium till dig, där all information finns från din kurs.

Jag vill gärna boka ett gratis "är du redo"-samtal med dig för att veta om kursen är rätt för mig just nu.

Skicka ett mail till mig så bokar vi en tid!
[email protected]

"Att gå ASK-utbildningen har gett mig verktyg som jag kan använda till mig själv och till andra för att må bättre. Jag har lättare att nu lösa återkommande problem och att se mig själv i ett annat perspektiv. Utbildningen har reparerat min grund, att inte vara rädd i den fysiska världen. Jag har nu mod att våga vara den jag är. Tack Tack Tack Annia!
-Susanna Saravanja,
Terapeut, Livsinspiratör i personlighetsutveckling

Tidigare deltagares ord om Annia...

-Du är en fantastisk person och lärare Annia. Ser storheten i detta och denna källa som du förmedlar på ett otroligt kärleksfullt, kraftfullt, respektingivande mystiskt sätt.

-Att hitta till Annia och ASK:en var som att “hitta hem”. Stort tack till dig Annia som har stöttat och väglett mig genom hela utbildningen. TACK Annia, du är underbar!

-Tack för att det är just du som leder oss i sökandet. Med trygg och fast hand har du visat denna fantastiska metod. Jag uppskattar mycket ditt professionella hållande och att lyfta healing till den nivå den förtjänar.

-Du är en fantastisk inspirationskälla. Du har öppnat en ny värld och du har lett in mig på den rätta vägen.

-Tack vare källan och dig Annia, har ett tomrum transformerats och en djup kärlek till mig själv och mänskligheten växt fram. Jag är så tacksam för Annia & källan, stort tack!

-Jag är så oerhört tacksam att jag har hittat Annia och fått möjligheten att följa ASK:ens väg.

-Tack Annia för en händelserik tid i mitt liv. Annias utbildning har tagit mig på en spännande resa i mitt inre.

 

Handledare


Annia Löwentun
Annia Löwentun

Det är mig du kommer att få träffa i utbildningen. Jag har arbetat med att hjälpa andra människor med coaching och andlig utveckling i över 25 år genom utbildningar, kurser, behandlingar och meditationer. Är grundare av ®Rise Up uppstignings-meditationer, som är en teknik för att hjälpa oss människor att förbereda sig både personligt och andligt för det stora skiftet till den nya jorden som nu är på gång. Vi behöver uppdatera våra fysiska kroppar för att följa med i uppstigningsprocessen både med förberedelser och för det som komma skall. Dessa unika meditationer startades för över 20 år sedan. ® Rise Up meditationerna är den röda tråden genom hela ASK-utbildningen

Allt som jag tillsammans med ASK-källan kommer att dela till dig i kursen, kanaliseras från jordens informationskällor och som alltid är uppdaterade. Efter att jag själv hittade hem och fann essensen av mina tidigare inkarnationer och fann min "källa" med min livsuppgift som är mitt kall att vägleda och hjälpa andra människor på samma bana, startades denna fina unika utbildning. Sedan ca 20 år tillbaka har ASK utbildningen gett många människor ett nytt liv och fortsätter att få människor att "hitta hem" och det längtar jag efter att även få dela med just dig.

Jag brinner för att hjälpa andra människor med att växa och det är så otroligt fascinerande att se efter varje möte med människor, hur stor denna förändring har blivit och på så kort tid. Inför det känner jag en stor ödmjukhet och tacksamhet över att få vara det redskapet. Det är fantastiskt att se alla kursdeltagare hur deras inre styrka börjar lyftas fram och känslan av lätthet, tillit och mod börjar växa sig fram.

Vill du veta om du är redo?
Boka ett Gratis "Är du redo-samtal"
[email protected]


Praktiskt information

Utbildningstid: 9 månader. Startar 2023
Din investering: 9 800 kr
Anmälningsavgift 1800 kr
Finns möjlighet till delbetalning

 

Vanliga frågor


Är jag redo att gå denna spännande kurs?
Känner du en kallelse och har en dragning till kursen så är du redo att påbörja den. Är du ändå osäker så finns ett kostnadsfritt -"är du redo"-samtal där vi diskuterar och där kommer vi fram till vilket beslut som är bäst för dig. Det kostnadsfria "är du redo"-samtalet hittar du längst ner på sidan. Du behöver inte ha någon erfarenhet alls, men du ska vara fri från psykofarmaka, men som även kan diskuteras under vårt -"är du redo"- samtal. Du börjar eller fortsätter din andliga utveckling där du är just nu. Jag följer dig och varje deltagare i den takt som behövs.
Kan jag arbeta med ASK-healing när jag är färdig?
Du kan arbeta med ASK-healing behandlingar till dig själv och till din familj eller nära vän som ett husbehov. Vill du sen använda dessa behandlingar i ett yrke så behöver du komplettera med en yrkesutbildning som då innefattar fler tekniker och då arbetar du och ger ASK-behandling som terapeut, har företag och du kommer att ingå i ett större koncept.
Hur mycket tid behöver jag avsätta för att genomföra kursen?
Du behöver avsätta ca 2 dagar i veckan beroende på vilken möjlighet du har. Du kan styra det lite själv i och med att du arbetar i din egen takt i kursportalen fram tills vi har våra träffar via zoom tillsammans. Upplägget via zoom med mig och gruppen bestämmer vi tillsammans med både dag och tid och är mellan 1 till 3 timmar per träff. Du behöver inte ta någon semesterdag för att få webbkursen att fungera för dig.
Vad händer om jag vill avsluta kursen i förtid?
Behöver du avsluta av personliga skäl så fortsätter du tillsammans med nästa kursomgång utan kostnad. Du får då möjligheten en gång och i direkt anslutning när nästa kurs börjar. Dock fortsätter betalningen enligt överenskommelse om den ej är slutförd. Vill du avsluta för att du känner att kursen inte passar dig ska uppsägning vara gjord direkt efter vårt 2:ndra online möte, alltså innan du fått tillgång till kursportalen. Din anmälningsavgift är bindande och återbetalas ej. Läs längre ner angående ångerrätt.
Kan jag bjuda in en kompis till kursen?
Ja, bjud gärna in en kompis men det här är en kurs som då räknas som att ni är 2 st deltagare där ni får ett varsitt inloggningskoncept och som är personliga. Du delar alltså inte din kursportal med någon annan som inte har egen inloggning.
Kan jag dela upp betalningen?
Ja det kan du göra! Det finns förmånliga betalningsplaner. Du ska först betala din anmälningsavgift och månaden efter påbörjar du dina månadsinbetalningar. Din betalningsplan kan vi diskutera under ett "Är du redo-samtal".
Hur länge har jag tillgång till materialet i kursen?
Från det att du fått dina inloggningsuppgifter så har Du tillgång till kursportalens lektioner så länge kursen pågår. Efter avslut med ceremoni och kursintyg stängs din kursportal. Efter godkänt kursintyg får Du även ett kompendium med tillhörande information från din kurs.
Vad gäller vid ångerrätt?
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal (2005:59) har du som privatperson 14 dagars ångerrätt. Om du vill åberopa din ångerrätt ska du meddela detta till Kurscenter Annias Ask inom ångerfristen. Du kan också använda dig av Konsumentverkets ångerblankett som du hittar på Konsumentverkets hemsida. Ångerfristen räknas från dagen efter att du signerat Avtalet, (köpt kursen). Om du avbokar din plats inom ångerfristen behöver du inte betala något. Om du däremot påbörjar kursen under ångerfristen accepterar du att ångerrätten är förbrukad och du har inte längre rätt att avboka din plats kostnadsfritt. För företagskunder gäller inte någon ångerrätt.

Hoppas att du känner Dig kallad att göra denna resa i ditt inre och att utvecklas till den sanna själ du är i den nya tiden som står för dörren just nu för oss alla!

Ser med ödmjukhet och tacksamhet fram mot att få möta just Dig!
Annia


Här kommer jag att vara när jag är klar med utbildningen

Kurs 1 har jag fått insikten att reflektera om mig själv och hur min vardag ser ut. Passar den in i det nya som nu håller på att vidröra mitt inre och vad betyder uppstigning för mig? Jag har lärt mig grunderna i ayurveda och dess fördelar som jag tillämpar med hälsosamma rutiner. Min andliga ledare och vägledare är en viktig lära som jag börjar lära känna och som jag lärt mig att kontakta i andevärlden.

Kurs 2 har tagit mig djupare inom ASK:ens metoder och jag har lärt mig att ge en ASK-behandling till mig själv och andra. Jag förstår nu hur fysiska sjukdomar påverkar oss och hur det kan läkas.

Kurs 3 har lärt mig att förstå hur allt sker utanför tid och rum när jag arbetar via ASK-källan. Jag har lärt mig att ge behandling över distans och dessutom genom 2 olika metoder.

Kurs 4 har jag kontakt med andevärlden och kan kommunicera med min andliga ledare. Jag känner att jag har hittat "hem" och mitt sanna jag inom mig sprudlar av nyfikenhet att fortsätta min andliga resa. Jag vet hur jag kan behandla mig själv och mina nära för läkning.


Jaa!! Det här låter så spännande och det är vad jag längtar efter och nu vågar jag att ta klivet till min inre förändring och bli den jag i sanning är!

Jag vill boka ett kostnadsfritt samtal med dig för att veta om kursen är rätt för mig. [email protected]